STUDIO

Esplanada deluje na dveh lokacijah – v Šentrupertu na Dolenjskem ter v Ljubljani.  Z delovanjem smo začeli v letu 2005 v Ljubljani. V letu 2020 beležimo torej 15 letnico obstoja. Ob tej priložnosti smo pripravili novo celostno grafično podobo ter prenovili naše spletne strani. Skozi 15 let smo beležili neprestano rast tako po obsegu projektov in številu zaposlenih kot tudi po letni realizaciji. V prihodnost se odpravljamo tudi z novim sloganom, ki se glasi: »Studio za oblikovanje prihodnosti«

Studio Esplanada združuje skupino izkušenih strokovnjakov s področja urejanja prostora, oblikovanja in načrtovanja objektov. Pripravljeni smo prisluhniti vašim željam in se odgovorno lotiti še tako zahtevnih projektov od prve ideje do realizacije. V naše projekte vključujemo izvirnost oblikovanja, inovativnost, funkcionalnost, optimalno konstrukcijsko zasnovo, energetsko učinkovitost in ekonomsko vzdržnost.

Nudimo vam pripravo podrobnih prostorskih aktov (OPPN) ter celotno projektno dokumentacijo od idejnega projekta pa vse do pridobitve gradbenega dovoljenja, projekta za izvedbo in pridobitve uporabnega dovoljenja (če je to potrebno). Nudimo tudi projektantski nadzor in svetovanje skozi vse faze projekta.

Vizija

Želimo postati eden izmed vodilni oblikovalcev sodobne arhitekture v Sloveniji ter doseči kvaliteto storitev vodilnih evropskih arhitekturnih birojev. V prihodnosti želimo skladno z željami in dogovori z našimi naročniki ustvarjati kvalitetne, uporabne in sodobne arhitekturne rešitve tako na področju urejanja prostora, individualnih gradenj kot tudi na področju poslovnih in javnih stavb.

Ekipa

V ožji ekipi trenutno združujemo 20 sodelavcev. S širšo ekipo zunanjih sodelavcev (projektantov gradbenih konstrukcij, projektantov strojnih inštalacij, projektantov elektro inštalacij, projektantov požarne varnosti, projektantov tehnologije, geodetov, geomehanikov in ostalimi strokovnjaki z različnih področij pa naša ekipa šteje preko 50 sodelavcev.

Vodstvo podjetja predstavljata ustanovitelj, lastnik in direktor Rupert Gole ter prokuristka Tjaša Gole. Tjaša v podjetju pokriva tudi področje oblikovanja interierjev. Preostali del ekipe tvorijo v veliki večini arhitekti in arhitektke.

Ključne osebe

Rupert Gole – direktor

univ.dipl.inž.arh.
E: rupert.gole@esplanada.si

Tjaša Gole – prokuristka

dipl.diz.
E: tjasa.gole@esplanada.si

Potrebujete pomoč pri projektu?

Pravno obvestilo

Avtorske pravice na spletnem mestu www.esplanada.si so v lasti podjetja Esplanada d.o.o. in se v nobenem primeru ne smejo prepisovati, kopirati ali kako drugače razmnoževati v komercialne namene.

Vsebina spletnega mesta www.esplanada.si je zgolj informativne narave. Podjetje Esplanada d.o.o. si pridržuje pravico do nenajavljenih sprememb. Za morebitne napake se opravičujemo. Uporaba spletnega mesta je na lastno odgovornost. Podjetje Esplanada d.o.o. ne odgovarja za morebitno škodo, ki bi nastala pri uporabi spletnega mesta (velja tudi za vsebine izven domene www.esplanada.si), prav tako tudi ne nosi nikakršne odgovornosti glede nemotenega delovanja.

Pravilnik o piškotkih

Ta pravilnik o piškotkih pojasnjuje, kaj so piškotki in kako jih uporabljamo. Ta pravilnik morate prebrati, da boste razumeli, kateri piškotki so, kako jih uporabljamo, vrste piškotkov, ki jih uporabljamo, tj. Informacije, ki jih zbiramo s piškotki in kako se te informacije uporabljajo in kako nadzirati nastavitve piškotkov. Za dodatne informacije o tem, kako uporabljamo, shranjujemo in ohranjamo vaše osebne podatke varno, glejte našo Politiko zasebnosti.

Svoje soglasje iz Izjave o piškotkih lahko kadarkoli spremenite ali umaknete na naši spletni strani.

Več o tem, kdo smo, kako nas lahko kontaktirate in kako obdelujemo osebne podatke v našem pravilniku o zasebnosti.

Vaše soglasje velja za naslednje domene: esplanada.si

Kaj so piškotki?

Piškotki so majhne besedilne datoteke, ki se uporabljajo za shranjevanje manjših informacij. Piškotki so shranjeni na vaši napravi, ko je spletno mesto naloženo v vašem brskalniku. Ti piškotki nam pomagajo, da spletno mesto deluje pravilno, da je spletna stran varnejša, zagotavlja boljšo uporabniško izkušnjo in razume, kako deluje spletno mesto ter analizira, kaj deluje in kje potrebuje izboljšave.

Kako uporabljamo piškotke?

Kot večina spletnih storitev, naše spletno mesto uporablja piškotke piškotkov prve in tretje osebe za številne namene. Piškotki prve strani so večinoma potrebni za pravilno delovanje spletne strani in ne zbirajo nobenih osebnih podatkov.

Piškotki tretjih oseb, ki jih uporabljamo na naših spletnih mestih, se uporabljajo predvsem za razumevanje delovanja spletnega mesta, kako delujete z našo spletno stranjo, ohranjajo naše storitve varne, zagotavljajo oglase, ki so pomembni za vas, in vse skupaj zagotavljajo boljšo in izboljšano uporabniško izkušnjo in pomagali pospešiti vaše prihodnje interakcije z našo spletno stranjo.

Katere vrste piškotkov uporabljamo?

Bistveno: Nekateri piškotki so bistveni za to, da boste lahko doživeli polno funkcionalnost našega spletnega mesta. Omogočajo nam, da vzdržujemo uporabniške seje in preprečujemo varnostne grožnje. Ne zbirajo in ne shranjujejo nobenih osebnih podatkov. Na primer, ti piškotki vam omogočajo, da se prijavite v svoj račun in dodate izdelke v vašo košarico in varno prejmete plačilo.

Statistika: Ti piškotki shranjujejo informacije, kot so število obiskovalcev spletnega mesta, število edinstvenih obiskovalcev, katere strani so bile obiskane, vir Obisk itd. Ti podatki nam pomagajo razumeti in analizirati, kako dobro spletno mesto deluje in kje je treba izboljšati.

Marketing: Naša spletna stran prikazuje oglase. Ti piškotki se uporabljajo za prilagajanje oglasov, ki jih prikažemo, tako da so vam pomembni. Ti piškotki nam pomagajo tudi spremljati učinkovitost teh oglaševalskih akcij.

Informacije, ki so shranjene v teh piškotkih, lahko ponudniki oglasov tretjih oseb uporabljajo tudi za prikazovanje oglasov tudi na drugih spletnih mestih v brskalniku.

Funkcionalno: To so piškotki, ki pomagajo določenim nebistvenim funkcijam na naši spletni strani. Te funkcije vključujejo vdelavo vsebine, kot so videoposnetki ali izmenjava vsebin na spletni strani na platformah družabnih medijev.

Nastavitve: Ti piškotki nam pomagajo shraniti nastavitve in nastavitve brskanja, kot so jezikovne nastavitve, tako da boste imeli boljše in učinkovitejše izkušnje pri prihodnjih obiskih spletnega mesta.

Kako lahko nadzorujem nastavitve piškotkov?

Če se odločite spremeniti svoje nastavitve pozneje v seji brskanja, lahko na zaslonu kliknete kartico »Pravilnik o zasebnosti in piškotkih«. S tem boste ponovno prikazali obvestilo o soglasju, ki vam bo omogočilo, da spremenite svoje nastavitve ali povsem umaknete vašo privolitev.

Poleg tega različni brskalniki ponujajo različne načine blokiranja in brisanja piškotkov, ki jih uporabljajo spletna mesta. Nastavitve brskalnika lahko spremenite, da piškotke blokirate / izbrišete. Če želite izvedeti več o tem, kako upravljati in brisati piškotke, obiščite wikipedia.org, www.allaboutcookies.org.